© 2014-2016 Objektiv, Miha Žagar s.p.. Vse pravice pridržane.
Geodezija in fotogrametrija 040 614 411 Nepremičnine 040 716 860
Področja našega delovanja:
Domov  |  O podjetju
Podjetje sem ustanovil leta 2008, vendar začetki geodezije v družini Žagar segajo že v leto 1960, ko se je moja mama Milica Žagar odločila za študij geodezije in bila potem od prve zaposlitve dalje celotno svojo kariero zaposlena na Geodetski upravi v Kranju. Preko nje sem se tako že v otroštvu spoznal s to panogo. Leta 1991 sem šel kot honorarni delavec med počitniškim delom prvič na teren in od takrat vsa leta delal v različnih geodetskih podjetjih v okolici Kranja. Dokončno sem se za geodetsko kariero odločil po srednji šoli, ko sem se vpisal na Fakulteto za gradbeništvo in geodezijo v Ljubljani. Takoj po končanem študiju sem ustanovil podjetje. Sprva le za priložnostna dela, vendar se je zaradi, kot kaže, dobrega dela obseg le-tega kmalu močno povečal. V začetku leta 2013 se je podjetju priključila moja soproga Urška, ki od takrat naprej s svojim znanjem s področja nepremičnin in zemljiške knjige pomembno dopolnjuje dejavnost. Kombinacija hobijev fotografije in računalništva ter znanja geodezije me je pripeljala na področje fotogrametrije in 3D modeliranja. Zato sem se aprila 2016 odločil za nakup brezpilotnega zakoplova s šestimi motorji – heksakopterja. Trenutna usmeritev podjetja je poleg klasičnih geodetskih storitev in svetovanja s pomočjo fotogrametrije in 3D- modeliranja geodezijo dvigniti na precej višji nivo. Trudimo se, da so naše storitve opravljene kvalitetno in hitro ter za stranke nadvse ugodno. Vabimo vas, da nas povprašate za ponudbo ali nasvet – z veseljem vam bomo odgovorili.
Naše stranke o nas: Darja Pivk, 28.03.2014 “Delo je opravil, super naredil. Delo je opravljeno korektno, kot dogovorjeno na začetku. Bi ga priporočila!” Irena Jereb, 25.03.2014 “Ponudnik je takoj poslal svojo ponudbo, ki je bila tudi cenovno zelo ugodna v primerjavi z drugimi. Žal se na povpraševanje ni odzval nihče drug (cenik storitev smo iskali tudi drugod)! Čeprav se nam je zdelo, da je naša situacija zapletena, je ponudnik opravil storitev brez kompliciranja, brez zvišanja cene. Resnično vse pohvale!” Mojca Kosem Šimunkovič, 10.03.2014 “Enkratno! Zelo sem bila zadovoljna, bi ga zagotovo priporočila!” Štefka Svetelj, 19.12.2013 “Bili smo zadovoljni, so naredili tako, kot je bilo dogovorjeno. Cenovno najbolj sprejemljiv. Bi jih priporočili še naprej.” Janez Nastran , 01.12.2013 “Pohvalil bi točnost, ceno. Delo so opravili korektno, zato bom tudi zdaj izbral to podjetje, ker imam še en projekt, kjer potrebujem geodeta.” SUMINA d.o.o., 18.09.2013 “Zadovoljni smo bili s sodelovanjem. Pohvalili bi odzivnost, nimamo pripomb, delo je bilo opravljeno, kot je bilo dogovorjeno.”
O PODJETJU
Domov O podjetju Kontakt PROSTORSKA GEODEZIJA Ureditve mej Parcelacije Izravnave mej Določitev zemljišča pod stavbo Vpis stavb v kataster stavb INŽENIRSKA GEODEZIJA Geodetski načrti Zakoličbe FOTOGRAMETRIJA Izdelava 3D modelov NEPREMIČNINE Priprava dokumentacije za vpis v ZK Priprava pogodb
O podjetju